Carta d.o.o. za proizvodnju i promet vreća
Vukovarska cesta 229c, HR – 31000 Osijek
031 358 658
English English Magyar Hrvatski

Proizvodne mogućnosti

Možemo ponuditi papirne industrijske vreće od 10 do 50 kg koje se proizvode od visokokvalitetnog kraft papira s certifikatima za primjenu u prehrambenoj industriji. Vreće se uobičajeno rade od dva sloja, ali možemo ponuditi i do četiri sloja. Vanjski sloj može biti bijeli ili smeđi. Također, možemo ponuditi i vreće s jednim slojem HDPE folije ako se roba skladišti u vlažnim uvjetima. Tisak radimo na prednjoj i zadnjoj strani do četiri boje, a na naljepnicama na dnu ili vrhu vreće do dvije boje.

Vreće mogu biti ili otvorene ili s raznim vrstama ventila. Kod otvorenih vreća možemo napraviti prstohvat (izrez za palac) da se vreća lakše otvara prilikom ručnog punjenja vreće. Kod tzv. ventil vreća možemo raditi cementni ventil, tubulare ventil s ili bez polietilena (radi boljeg zatvaranja kako se materijal ne bi prosipao stavlja se polietilenska folija) i vanjski ventil ako se ventil dodatno zatvara ručno, termički ili ultrazvukom.

Ljepilo koje se koristi u proizvodnji je od krumpirovog škroba, a boje su vodotopive i za oboje posjedujemo ateste da se isti mogu primjenjivati u  prehrambenoj industriji.

Ovisno o vrsti brašna, šećera ili stočne hrane, načina proizvodnje i punjenja, mijenja se dimenzija vreća za nekoliko cm.

Na zahtjev kupca radimo i mikroperforaciju na svim slojevima vreće, a kod ventilskih vreća  i ventilsku perforaciju.

Po potrebi možemo prikazati i računalnu simulaciju slaganja napunjenih vreća na paletu. Normalni rok isporuke je 2-3 tjedna.

 

EU fondovi
Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Rast konkurentnosti proizvodnje papirnate ambalaže u Osijeku

Sva prava pridržana 2014.-2018., Carta d.o.o. – Osijek, Hrvatska

Izrada: Ofir d.o.o.